Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

[AnimeCast] Συνέντευξη με τον Δημήτρη Μυλωνά

 Η τρίτη αποκλειστική συνέντευξη του AnimeCast, αυτή τη φορά με καλεσμένο τον Δημήτρη Μυλωνά! Μια συνέντευξη - συζήτηση για τη δουλειά του στη μεταγλώττιση, τη φιλοσοφία πίσω από τις σειρές Digimon και Avatar, το ρόλο του ως Vegeta στις ταινίες Dragonball και τη σειρά GT, καθώς και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας και πως αυτή επηρεάζει την δουλειά του ως ηθοποιού. Απολαύστε την!

Πρώτη μετάδοση: 15 Απριλίου 2013 στον Involved Radio
Ερωτήσεις: Δημήτρης Σάρλος
Παρουσίαση: Ζήσης ΠιτένηςΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου