Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

[Book] Adventures In The Digital World 00

Εδώ θα βρείτε ένα προσωπικό βιβλίο που σχετίζεται με την εξιστόρηση του σεναρίου των Digimon. Πήρα αυτήν την απόφαση διότι πιστεύω πως τα Digimon δεν είναι ένα συνηθισμένο anime που κάποιος θα δει μόνο τέρατα να παλεύουν αλλά ένα "ψαγμένο" anime που είναι βασισμένο πάνω σε πραγματικά στοιχεία του κόσμου μας και όχι σαν τα Pokemon που πολλοί θα μπορούσαν να τα παρομοιάσουν. Μέσω του Project μου θα μάθετε το ακριβές σενάριο των δύο πρώτων σεζόν αλλά και όσα συνέβησαν πριν μετά αλλά και ανάμεσα σε αυτές τις δύο. Θα μάθετε για την σύνδεση αυτών των δύο σεζόν με την τρίτη αλλά παράλληλα θα λύνεται κάποια πράγματα που ίσως σας προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Ελπίζω να το απολαύσετε και να σας φανεί χρήσιμο.


Για να μεταβείτε στο βιβλίο μου απλά πατήστε στο όνομά του παρακάτω

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου