Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Καλή Διαμονή Σε Όλους

Hey everyone! Το νέο Ελληνικό blog με θέμα τα Digimon μόλις άνοιξε και σας περιμένει! 

Εδώ και καιρό σκεφτόμουνα για την ίδρυση ενός blog το οποίο θα περιέχει οτιδήποτε νέο, οποιαδήποτε fanmade δουλειά και ότι άλλο θα έχει σχέση με Digimon. Κύριος στόχος είναι να κρατηθούν τα Digimon ζωντανά στην Ελλάδα αλλά και οι νέες γενιές να τα γνωρίσουν. Θα βρείτε σίγουρα διάφορα πράγματα που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον και ίσως να εμπνευστείτε ώστε να φτιάξετε κάτι δικό σας, από κάποιο σχέδιο, κάποια μετάφραση μέχρι και κάποιο manga ίσως.

Το ψευδώνυμό μου είναι Neropsalidas και θα χαρώ να συζητήσω με όλους σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε την διεύθυνση του blog στους σελιδοδείκτες σας και να το ελέγχεται για κάθε νέο που θα υπάρχει. Επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο μου Andy777 που για άλλη μια φορά έκανε μια φανταστική δουλειά με το banner και το background του blog. Arigato Andy - dono!!!

Σας εύχομαι καλή διαμονή και καλή διασκέδαση στον Δικό Μας Ψηφιακό Κόσμο!


2 σχόλια :

  1. Καλό ξεκίνημα στην προσπάθειά σου φίλε Neropsalida. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη αρχη φιλε μου. Να μας ενημερώνεις για τα αγαπημένα μας digimon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή