Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Digimon Adventure 02 Με Ελληνική Μεταγλώτιση

Λίγο καθυστερημένα η παρών ανάρτηση αλλά μην ξεχνάτε πως έχουμε όλοι μας και μια πραγματική ζωή μακριά από τον ψηφιακό κόσμο και τους υπολογιστές που πρέπει να την γεμίζουμε με ευχάριστες στιγμές και νέες εμπειρίες αλλά παράλληλα να προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε και ένα καλύτερο αύριο.
Ναι - Ναι, μετά την πρώτη σεζόν, έρχεται και η δεύτερη κοντά σας με την αψεγάδιαστη εικόνα και τον κρυστάλλινο ήχο που μας παρέχει μέσα από τις κωδικοποιήσεις του ο φίλος μας Christaras (Digisoul)!
Το άσχημο με την  δεύτερη σεζόν είναι πως απέχει 5 επεισόδια από την ολοκλήρωσή της. Συγκεκριμένα τα δύο επεισόδια έχουν βρεθεί με την βοήθεια του Director_Stelios και την δική μου και μένει να γίνει η τελική κωδικοποίηση από τον Christara.
Πιο αναλυτικά, μιλάω για τα παρακάτω επεισόδια:  Επεισόδιο 24
                                                                                  Επεισόδιο 25
(Έχει βρεθεί)
                                                                                  Επεισόδιο 28
(Έχει βρεθεί)
                                                                                  Επεισόδιο 29
                                                                                  Επεισόδιο 31
Υ.Γ.: Αν τυχαίνει κάποιος να έχει κάποιο από τα επεισόδια που λείπουν ας επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου.

5 σχόλια :

 1. τα επεισοδια που εχετε βρει ποτε θα τα βαλετε
  και για τα υπολειπα 3 επεισοδια τι θα γινει :/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Υπομονή, τίποτα περισσότερο, γιατί και το άτομο που κάνει την κωδικοποίηση δίνει πανελλήνιες φέτος και θα έχουμε κάποια καθυστέρηση. Παρόλα αυτά η εύρεση και το ψάξιμο των υπόλοιπων επεισοδίων συνεχίζεται κανονικά. Πάρε παράδειγμα εμένα, περιμένω την ολοκλήρωση των σεζόν με την ελληνική μεταγλώττιση εδώ και 4μισι χρόνια. ^_^

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ααα λιγος καιρος 4μιση χρονια
  σε αλλα 4μιση χρονια τα βρουμε και τα αλλα χΔ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Aderfe thelo se dvd ta epeisodia tou digimon kai to 1-2 sta ellinika ginete na mou ta steileis...??apanta ama ta exeis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Φαντάζομαι πως εννοείς τις δύο πρώτες σεζόν. Γιατί δεν τις κατεβάζεις μόνος σου; Είναι μακράν πιο εύκολο απ' το να στις στείλω! Lol!

  ΑπάντησηΔιαγραφή