Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

[FanMade] Digimon Adventure 02 RPG

Μεσοβδόμαδα σας δίνω και το link για το fanmade παιχνίδι που ακολουθεί τα γεγονότα της δεύτερης σεζόν Digimon! Στο link παρακάτω θα βρείτε την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού. Δυστυχώς δεν έχει γίνει κάποια προσπάθεια μεταφράσεώς του έστω στα αγγλικά και είναι μόνο στα πορτογαλικά, παρόλα αυτά αξίζει να το δοκιμάσετε. Τα credits με τα ονόματα όσων βοήθησαν στην δημιουργία του βρίσκονται μέσα στο game.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου