Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

[FanMade] Digimon Adventure RPG

Και ενώ περιπλανιόμουν στον  απέραντο κόσμο του διαδικτύου, χάρης τον μικρό μου αδερφό, έτυχε να πέσω πάνω σε ένα vide-άκι όπου δεν πίστευα. Το πρώτο πράμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν να ακολουθήσω τις οδηγίες του και το δεύτερο να το μοιραστώ με εσάς.


Ναι - Ναι! Όπως είδατε πρόκειται για ένα αριστούργημα των Digifuns, ένα καταπληκτικό game όπου έπεσε πολύ δουλειά για να δημιουργηθεί και εξιστορεί όλα τα γεγονότα της πρώτης σεζόν Digimon! 

Υπάρχει σε δύο γλώσσες προς στιγμήν, αγγλικά και πορτογαλικά. Στην αγγλική έκδοση που δοκίμασα κάτι μου λέει πως είναι μόνο τα γεγονότα της πρώτης ταινίας μεταφρασμένα, αλλά αξίζει να το ψάξετε και μόνοι σας. 

Τα Credits με τα ονόματα όσων το δημιούργησαν υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι και στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Για περισσότερα ακολουθήστε το link που βρίσκεται στην περιγραφή του video!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου