Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

[FanDub] Digimon Next Generation/Zero Two Greek Fandub

Ο φίλος μας Seraphimon_TK μας προσφέρει μια απίθανη δουλειά του που πρόκειται για μια σκηνή fandubing στο προτελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν Digimon. Απολαύστε και μόνοι σας αυτήν την απίστευτη προσπάθεια όπου κάνει τις φωνές του Davis Motomiya και του Ken Ichihoji! Όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί ανήκουν στην αυθεντική ελληνική μεταγλώττιση!!
 Ελπίζω να σας αρέσει!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου