Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

[Αναναίωση Των Προηγούμενων Νεκρών Συνδέσμων]

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σε όλους πως χάρις τον υπέρτατο giannis85 ανέβηκαν και πάλι όσα επεισόδια έλειπαν από τις δύο πρώτες σεζόν Digimon και ανανεώθηκαν οι νεκροί σύνδεσμοι με νέους.

Digimon Adventure Greek Dub

Digimon Adventure 02 Greek Dub

Ακόμη έχουν ετοιμαστεί άλλα δύο επεισόδια από την δεύτερη σεζόν με τον ήχο που μπορέσαμε και βγάλαμε από κάποιες video - κασέτες εγώ και ο Director_Stelios, το μόνο που μένει είναι να ανέβουν. Αυτό σημαίνει πως λείπουν μόνο άλλα τρία επεισόδια  από την δεύτερη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου