Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

[Ψηφοφορία] Ψηφίστε Τα Αγαπημένα Σας Τραγούδια Digimon Που Έχουν Παίξει Στις Σειρές Anime

Hey Digifans, όλης της Ελλάδος. Ήμουν περίεργος να μάθω ποια είναι τα αγαπημένα σας τραγούδια Digimon που έχουν παίξει στις σειρές.
Είναι απλά μια δραστηριότητα που ήθελα να κάνω και ένας τρόπος για να κρατάω το blog ζωντανό.

Ψηφίστε Τα Αγαπημένα Σας Τραγούδια Digimon Που Έχουν Παίξει Στις Σειρές Anime!
Περιλαμβάνονται τα τραγούδια των opening, ending, τα τραγούδια των εξελίξεων και όλα τα τραγούδια που μπορούμε να ακούσουμε στο background της σειράς.
Μπορείτε να ψηφίσετε στο δεξί μέρος του blog!

Σας παρακαλώ βοηθήστε με στο να μαθευτεί ο διαγωνισμός όσο περισσότερο γίνεται, φέρνοντας κι άλλα άτομα στην παρέα μας. Ευχαριστώ!

Στην λίστα υπάρχουν 74 τραγούδια! Είναι όλα τα τραγούδια που έχουν παίξει από τα Digimon Adventure μέχρι και τα Digimon Xros Wars. Ακόμη αν δεν θυμάστε το όνομα σε ποιο τραγούδι αποκρίνεται μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Youtube επικολλώντας το όνομα του τραγουδιού.

Μπορείτε να ψηφίσετε όσα περισσότερα θέλετε.
Απλά προσπαθήστε να μην τα ψηφίσετε και όλα xD.

Πριν ψηφίσετε μπορείτε να κρίνετε από την μουσική, τους στοίχους (μπορείτε να βρείτε τους στοίχους μεταφρασμένους στα αγγλικά στο Anime Lyrics.com) και από τις αγαπημένες σας στιγμές στις σειρές όπου παίχτηκαν από πίσω τα συγκεκριμένα τραγούδια.

Ο διαγωνισμός θα ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου.
Περιμένω τις ψήφους σας! ^_^


1 σχόλιο :

  1. σχετηκα πολλα μαρεσουν αλλα αυτα που ξεχοριζω ειναι απο την πρωτη season τα Brave Heart, Butter-Fly (Theater Size), Butter-Fly (Piano Version), απο την δευτερη season το Break Up και απο την Τρητη το One Vision, απο την 5 το Believer και απο την 6 season το Digimon X4B The Guardian και το We are Xros Hear.
    αυτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή