Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

[Συγκέντρωση Υπογραφών] Digimon World Re:Digitize Decode Σε Ευρώπη Και Αμερική

  
Όπως λέει και ο τίτλος πρόκειται για συγκέντρωση υπογραφών. Σκοπός αυτής της εκστρατείας είναι το μάζεμα αρκετών ψήφων για να ακουστεί η φωνή όλων εμάς στην Namco Bandai που θέλουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι σε μια αγγλική έκδοση.


Πιο αναλυτικά, μαζί με την εορτή των 15 χρόνων Digimon, η Nαmco Bandai Games κυκλοφόρησε το παιχνίδι με τίτλο "Digimon World Re:Digitize" στις 19 Ιουλίου του 2012 το οποίο είναι για PSP αναπτυγμένο από την Tri-Crescendo και επηρεασμένο από το θρυλικό "Digimon World" το οποίο ήταν για το PS1 κυκλοφορούμενο το 1999 σε όλο τον κόσμο.

Οι χαρακτήρες στο Re:Digitize είναι σχεδιασμένοι από τον Suzuhito Yasuda, δηλαδή τον σχεδιαστή χαρακτήρων του "Durarara!!" και της σειράς "Shin Megami Tensei: Devil Survivor".

Το παιχνίδι όμως δεν κυκλοφόρησε πότε εκτός Ιαπωνίας, εξαιτίας της χαμηλής πώλησης των φορητών κονσολών PSP στην Δυτική αγορά.

Λίγους μήνες μετά η Nαmco Bandai Games ανακοίνωσε πως μια νέα έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει για το Nintendo 3DS, κάτω από την ονομασία "Digimon World Re:Digitize Decode". Και έτσι λοιπόν κυκλοφόρησε στις 27 Ιουνίου του 2013.

Το σύνολο των νέων περιεχομένων στην νέα έκδοση είναι τεράστιο, νέα Digimon, νέες εξελίξεις, νέοι χαρακτήρες, αναθεωρημένο gameplay και ένα νέο σενάριο με έναν νέο αποκλειστικό θηλυκό χαρακτήρα.

Βέβαια όλοι οι Digifans του δυτικού κόσμου είναι υπερενθουσιασμένοι με αυτό το νέο παιχνίδι και τους τρώει η φαγούρα για να το παίξουν από την μέρα όπου ανακοινώθηκε.


Αυτό που λοιπόν ζητάμε είναι μία διεθνής αναγνώριση αυτού του υπέροχου τίτλου και επίσης διότι το 3DS μεγαλώνει μέρα με την μέρα στην Δύση. Με λίγα λόγια είναι ένα παιχνίδι απίστευτης ποιότητας και ότι ένας Digifan θα ζητούσε.

Η εκστρατεία είναι επίσης στο Twitter: @OperationDecode
... στο Facebook: Operation Decode
... και στο Tumblr επίσης: Operation Decode

Για να υπογράψεται και να ενισχύσεται αυτήν την εξτραρεία απλά μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.change.org/petitions/namco-bandai-games-europe-america-localize-digimon-world-re-digitize-decode-for-3ds#share 


Μέχρι στιγμήν είμαστε σε πολύ καλό δρόμο έχοντας μαζέψει τουλάχιστον 15000 ψήφους και στοχεύουμε για τους 30000. Επίσης θα βάλω στο αριστερό μέρος του blog τις παρακάτω διευθύνσεις.

Ακόμη στον παρακάτω σύνδεσμο θα μπορείτε να γράψεται και εσείς στην Namco Bandai για την διεθνή αναγνώριση του  Digimon World Re:Digitize Decode!

http://www.uk.namcobandaigames.eu/community/topics/operation-decode-official-thread-tell-namco-bandai-you-want-digimon-world-re-digitize-decode-localized 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου