Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

[New Episodes] Still Alive, 94% And Go!!
Οδεύουμε προς το (ένδοξο) τέλος της αγαπημένης μας σειράς, σε ανύποπτο χρόνο, το project συνεχίζετε και είμαστε μόλις 3 επεισόδια πριν την 100% ολοκλήρωση της σειράς. Ο λόγος για τα επεισόδια 25 και 28! Συγχρονισμός, καθαρισμός ήχου, κωδικοποίηση βίντεο από τον Christaras. Ευχαριστώ θερμά τον Director_Stelios για το record και το ripαρισμα του ήχου από κασέτα τα οποία και έκανα μαζί του, και τον Raziel για την αρχειοθέτηση στο anidb. Τα δύο νέα επεισόδια το 25 και το 28 είναι αρκετά συμβολικά μέσα στη season, το πρώτο παρουσιάζει ουσιαστικά τη τρίτη απλή μεταμόρφωση όπου γίνετε από τα νέα Digimon της σεζόν, ενώ το δεύτερο είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό επεισόδιο... με την αράχνη Arukenimon, από τα πιο αξέχαστα επεισόδια της season. Δε θα πω τίποτα περισσότερο, καλό κατέβασμα! 

Επεισόδιο 25: Aquilamon ο Ιππότης του Ουρανού

Επεισόδιο 28: Παγιδευμένοι σε ένα ΦλάουτοΓενικό Feedback:
Το project είναι στα 94% της ολοκλήρωσης του. Μένουν 3 επεισόδια. Έχουμε και λέμε:
---> Τα επεισόδια 24 και 29 θα ανεβούν από μια παμπάλαια έκδοση που είχε ανεβεί παλιότερα στην anime-greek από τον Christaras. Ο ήχος είναι κακός και η εικόνα συγχρονισμένη αλλά ακατέργαστη. Σκοπός είναι να συμπληρωθεί το project ώστε να μην υπάρχουν κενά. Αν βρεθούν τα επεισόδια με καλύτερο ήχο θα αντικατασταθούν. Ο ήχος ανήκει στον nickgoku και έχουμε την άδεια του να τον χρησιμοποιήσουμε.
---> Το επεισόδιο 31 το έχει ο Seraphimon-T.K (από ότι λέει σε αξιόλογη ποιότητα, θα δείξει xD ) και θα μας το δώσει όταν με το καλό φτιάξει το PC του.
---> Πλέον το thread του project θα βρίσκεται στα ongoing series στην anime-greek, για ευνόητους λόγους (μέχρι να μπει στα complete).

Μείνετε συντονισμένοι, ακόμα δε τελειώσαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου