Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

[New Episodes] Still Alive, 98% And Go!!

Αφού τα ζητάγατε τόσο καιρό, εδώ είναι, για να φέρουν την πορεία του project ένα επεισόδιο πριν την ολοκλήρωση του. Δεν είναι η ποιότητα που επιζητούμε αλλά βλέπονται άνετα. Για τον ήχο τα credits πηγαίνουν στον nickgoku και όσο για την επεξεργασία του επεισοδίου στον φίλος μας Christara ο οποίος είναι εξαφανισμένος και δεν απαντάει ούτε στα τηλέφωνα. Χωρίς να πολυλογώ, παρακάτω τα links:

Episode 24 

Episode 29 


Για τα υπόλοιπα επεισόδια, απλά επισκεφτείτε το παρακάτω forum:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου