Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

!!!Merry Christmas Everyone and A Happy New Year!!!


Απαντάω υπερβολικά αργά και πραγματικά λυπάμαι γι΄ αυτό αλλά προσπαθώ να περνώ όσο το δυνατόν ομορφότερα, μακριά από την ψηφιακή ζωή, παρέα με τα αγαπημένα μου πρόσωπα και κάνοντας πράματα όπου δεν μου το επιτρέπουν οι υπόλοιπες καθημερινές μέρες. ^_^

Έτσι λοιπόν, βρίσκοντας την ευκαιρία να σας ευχηθώ, θα σας πρότεινα επίσης να με μιμηθείτε στο υπόλοιπο τον εορτών, ειδικά όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμη, έστω και αν μένουν λίγες ακόμα μέρες :'( και να μην ξεχνάτε πως η ζωή είναι όμορφη, γεμάτη επιλογές, φτιάχνοντάς την μόνοι σας και οι άνθρωποι που σας αγαπούν βρίσκονται πολύ πιο κοντά σας απ' ότι νομίζεται. ;)

Συνεχίζουμε δυναμικά άλλη μια χρονιά παρέα με χαμόγελα και γεμάτη με Digiνέα!

Καλή χρονιά και πάλι σε όλους σας! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου