Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

[Παιχνίδια-PSP] Digimon World Re:Digitize

Κυρίες και κύριοι δεν ξέρω πόσοι από εσάς ενδιαφέρεστε για την fanmade μετάφραση του παιχνιδιού Digimon World Re:Digitize όπου γίνεται μια τεράστια προσπάθεια εδώ και ενάμισι χρόνο αλλά εγώ από την μεριά μου πρέπει να σας ενημερώσω για την πρόοδό της.


Πρώτα απ' όλα, τα παιδιά τα οποία εργάζονται πάνω σε αυτό το project με χαρά μας ανακοινώνουν το δεύτερο treiler του παιχνιδιού μεταφρασμένο στα αγγλικά.
Σύμφωνα με αυτό, σημαίνει πως έλυσαν όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και συνέχισαν με την μετάφραση δουλεύοντας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα γίνεται.
Χρωστάνε τα πάντα στον CompCom ο οποίος βοήθησε με τις απίστευτες ικανότητές του και το video είναι αφιερωμένο σε αυτόν.


Πιο συγκεκριμένα, ο αρχισυντάκτης του project έγραψε:
"Ζητάω συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά ελπίζω πως θα το απολαύσετε (το video). Υπήρξαν τεχνικά προβλήματα αλλά δεν ήθελα να σας γράφω για να απολογούμαι δίνοντας "τροφή" σε όλους αυτούς τους haters, προτίμησα να βάλω όλη την ενέργεια μου στο να γίνει αυτό το video όσο το δυνατόν γρηγορότερα"!
~Από τον Romsstar

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου