Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

[Εκστρατεία Υπογραφών] Η Bandai Namco Αναγνωρίζει Την Ζήτηση Για Το Operation Decode Και Digimon World

Το παρακάτω άρθρο είναι μεταφρασμένο, ενώ το πρότυπό του έχει γραφεί από τους υπεύθυνους του "OperationDecode".

Γεια σε όλους! Πάει καιρός από την τελευταία φορά που γράψαμε κάποιο άρθρο. Συγνώμη γι' αυτό, είμαι πάρα πολύ απασχολημένος μη μπορώντας να δώσω στο Operation Decode όσο χρόνο θα ήθελα να δώσω. Θέλω όμως να σας γράψω κάποια πράματα για το τι παίζει, διότι είχαμε κάποια πολύ ευχάριστα νέα!

Πρώτα απ' όλα, ξεπεράσαμε τις 21.700 υπογραφές γύρο απ' τον κόσμο για την εκστρατεία μας, που σημαίνει πως είμαστε ακόμη πιο κοντά στον αρχικό μας στόχο (δηλαδή τις 30.000 υπογραφές). Σας ευχαριστώ όλους σας που βοηθήσατε και φέρατε περισσότερο κόσμο καταφέρνοντας να μαζέψουμε τόσες πολλές υπογραφές μέσα σε 6 μήνες!

Δεύτερον, υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό το οποίο και πρέπει να σημειωθεί. Η Namco Bandai Games επισήμως μας αναγνώρισε: κάποιοι από τους PR τους μαζί με τους διαχειριστές δημοσίων σχέσεων από την Αμερική όπως και από την Ευρώπη εξέφρασαν κάποιο ενδιαφέρον πάνω στην εκστρατεία μας απαντώντας στα tweets μας ή στέλνοντας κάποια μηνύματα σε απάντηση κάποιων υποστηριχτών μας.

Τους ευχαριστούμε για τις απαντήσεις τους στα μηνύματά μας!

Ενώ, καμιά λέξη τους δεν δείχνει πως το Digimon World Re:Digitize Decode θα έχει μια διεθνή έκδοση, απλά και μόνο ότι η ύπαρξή μας είναι αναγνωρισμένη είναι ένα τεράστιο επίτευγμα: τους δείχνουμε πως υπάρχει ένα μεγάλο κοινό για τα Digimon ακόμη στην Δύση. Οπότε, και ας μην είναι καλός ο χρόνος για να κυκλοφορήσουν μια νέα έκδοση του Decode (ελπίζουμε πως όχι), ίσως μας δώσουν την ευκαιρία κάνοντας διεθνές προσβάσιμο το επερχόμενο παιχνίδι για το PS Vita, Digimon Story: Cyber Sleuth, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το 2015 στην Ιαπωνία.


Ελπίζουμε πως θα ξαναβρούμε την ορμή μας και εκτός Ιαπωνίας ξανά, στο κοντινό μέλλον, οπότε ας συνεχίσουμε να τους δείχνουμε πόση αγάπη έχουν ακόμα οι Δυτικές χώρες γι' αυτούς! Θυμηθείτε να υπογράψετε στην εκστρατεία, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, προσκαλέστε τους φίλους σας που θα ήθελαν να αγοράσουν το παιχνίδι κάνοντας μετά κι αυτοί το ίδιο, ώστε να γίνουμε γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Ακόμη γίνετε μέλος στην σελίδα στο facebook και ακολουθώντας μας στο twitter και στο tumblr!

Θα σας αφήσω προς στιγμήν με μια μικρή προ επισκόπηση: στο επόμενο άρθρο, θα σας δώσουμε κάποια στοιχεία σχετικά με την πλοκή και τους χαρακτήρες του Decode.

Σας ευχαριστώ που το διαβάσατε και για όλα αυτά που κάνατε και ίσως κάνετε για την συνέχεια της εκστρατείας. Viva Digimon!

(Να τονίσω πως έχω βάλει και εγώ τα αντοίστοιχα links στο δεξί μέρος του blog)

Η εκστρατεία στο Change.org: Link

Η επίσημη σελίδα στο Facebook: Link

Ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter: Link

Το επίσημο Tumblr μας: Link

2 σχόλια :

  1. Salutate apud Digimon ut Bandai!!! Αντε, μεχρι και PS Vita θα μας κανει να αγορασουμε. xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα απ' όλα, ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνεις να σχολιάζεις (να το κάνεις πιο συχνά :P). Άσε-άσε και 'γώ πήρα τα Χριστούγεννα 3DS, που να 'ξερα. Ελπίζω να μην βγει το νέο για το PSV στα αγγλικά :P Αααα, και μίλα μας και prive, έχω νέα και 'συ δουλειά με encodia :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή