Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

[Παιχνίδια-PSP] Digimon World Re:Digitize - Δυναμική Συνέχεια του Project


Τέλος εξετάσεων!

Τέλος εξετάσεων λοιπόν για τον φίλο μας τον Romsstar, ο οποίος είναι ο αρχισυντάκτης του project για την μετάφραση του Digimon World Re:Digitize στα αγγλικά. Αυτό σημαίνει πως θα μπορεί να αφιερώσει περισσότερο χρόνο πάνω στο project και ποιος ξέρει; ίσως η ολοκλήρωσή του να είναι πιο γρήγορη από ότι φανταζόμασταν. Πιο αναλυτικά, είπε τα παρακάτω:

Πάει αρκετός καιρός, έτσι δεν είναι;

Σας έχω κάποια νέα, σήμερα τέλειωσα και με το τελευταίο μου διαγώνισμα, πράμα το οποίο σημαίνει πως μπορώ να αφιερώσω και πάλι περισσότερο τον εαυτό μου ολοκληρωτικά στο project. Αλλά, ενώ διάβαζα είχα λίγο χρόνο για να τον αφιερώσω στο Redigitize. Οπότε προς στιγμήν έχει μπει στο 60% της ιστορίας μεταφρασμένο στο παιχνίδι, δηλαδή 60% του παιχνιδιού είναι προσβάσιμο για να το παίξει κάποιος.

Από 'δώ και πέρα τα πράματα θα κυλάν πιο γρήγορα. Θα προσπαθήσω να σας βγάλω κάποια screenshots ή και πιθανότατα ένα video.

Μείνετε συντονισμένοι!

- Romsstar

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου