Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

[Παιχνίδια-PSP] Digimon World Re:Digitize - Φτάνουμε Στην Ολοκλήρωση

Κι άλλα νέα από τη μετάφραση του Digimon World Re:Digitize!
Διαβάστε τι μας είπαν οι διαχειριστές του project!

Περίπου 80% του παιχνιδιού έχει εισαχθεί και είναι έτοιμο για να παιχτεί.  Είναι υπέροχο το πως φαίνεται το παιχνίδι να γίνεται σιγά σιγά στα Αγγλικά. Το Editing και το ASM προς στιγμήν έχουν σταματήσει να προχωράνε διότι ο Sporky και ο StorMyu είναι απασχολημένοι αυτές τις μέρες, χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Υπομονή παιδιά, φτάνουμε στην ολοκλήρωση!

Ενώ τα πάντα έχουν μεταφραστεί, υπάρχουν κάποιες φράσεις που χρειάζονται και δεύτερο έλεγχο. Αυτό που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω είναι ένας διορθωτής κειμένων. Γι' αυτό ένα πρόσωπο που θα έχει ως μητρική του γλώσσα την Ιαπωνική ενώ ταυτόχρονα θα έχει και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής θα ήταν σπουδαία βοήθεια. Δεν είναι δύσκολη δουλειά, απλά θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο υπέροχο αποτέλεσμα εν τέλη!
(Είναι απίστευτο όπως και να 'χει!)

Όποιος θα μπορούσε να βοηθήσει ας επικοινωνήσει ελεύθερα εδώ: romsstar@gmx.de

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου