Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

[S.H.Figuarts] Imperialdramon Μαχητική Μορφή

Ξέρω - ξέρω πάει πολύς καιρός απ' την τελευταία φορά που ανάρτησα κάτι, μπορείτε να με βρίσετε όσο θέλετε απλά δεν υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα νέα σχετικά με τα Digimon δυστυχώς. Αν είχα κάποια θα τα μαθαίνατε και σεις αμέσως.
Έμπαση περιπτώσει, εδώ έρχεται κάτι καινούριο λοιπόν! :)

Νέα φιγούρα Digimon ετοιμάζει η σειρά φιγούρων S.H.Figuarts.
Και αυτή τη φορά είναι ο Imperialdramon Μαχητική Μορφή.

Η σειρά S.H.Figuarts είναι γνωστή για τις φιγούρες Karmen Rider, απίστευτη ποιότητα που ίσως ξεπερνά και αυτή της σειράς φιγούρων D-arts.

Η προ παραγγελία ξεκινά στις 7-2 του 2014 φυσικά.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι κάπου μέσα στον Ιούνιο όμως.
Θα έχει ύψος 155χιλ. και κόστος 50 Ευρώ (6804Yen περίπου).

Μέχρι στιγμής η φιγούρα θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία και δεν έχουμε στοιχεία για προ παραγγελία της από την υπόλοιπη Γη, αλλά το συγκεκριμένο site λέει πως μπορεί να γίνει πιθανό.
Θα αναρτήσω σίγουρα κάποιο link εάν βρεθεί κάτι.
Μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα για περισσότερες φωτογραφίες της φιγούρας.1 σχόλιο :