Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

[Παιχνίδια-PSP] Digimon World Re:Digitize - Αναφορά Προόδου 23.03.2014

Καταλαβαίνοντας την ανυπομονησία που αυξάνεται σε όλους σας διότι φτάνουμε όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση, δεν μπορώ καθόλου να διαβάζω σχόλια σαν και αυτό:

Greg Says:
March 14, 2014 at 6:40 pm hurrrryy uppppp >.>

Δεν σας λέω ακριβώς τι συμβαίνει; Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν κάποιοι καταλαβαίνουν πως όλο αυτό το κάνουμε δωρεάν επειδή μόνο και μόνο το θέλουμε. Απλά το λέω αυτό επειδή η στάση κάποιον είναι εντελώς για τον @@@!

Τέλος πάντων, αυτή η ανάρτηση δεν είναι για αυτό το σχόλιο. Όπως είπα θα σας δώσω μια αναφορά της προόδου, εδώ είσαστε:
~Η ιστορία είναι πλέον στο 97% έτοιμη και το υπόλοιπο 3% αφορά κομμάτια που ούτε καν έχω συναντήσει ποτέ στο παιχνίδι (θα πρέπει να τα ελέγξω με την ευκαιρία).
~Οι NPC (non-player character) χαρακτήρες έχουν μείνει ακόμη στο 80%, δεν θα πω περισσότερα!
~Η ενσωμάτωση των μεταφράσεων συνεχίζεται κανονικά και ο "Sporky"που κάνει αυτή τη δουλειά εργάζεται με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα. Θα εκτιμήσω πως το 40% της ιστορίας έχει εισαχθεί στο παιχνίδι μέχρι τώρα!
~Καμιά αλλαγή για τα υπόλοιπα προς στιγμήν (ΥΠΟΜΟΥΝΗ)

Παρακάτω θα δείτε κάποιες φωτογραφίες από μερικούς διαλόγους με κάποιους NPC χαρακτήρες που υποβάλλονται στην εισαγωγή τους στο παιχνίδι σιγά σιγά!

Οπότε ναι, αυτά έχουμε μέχρι τώρα. Ελπίζω πως δεν θα συνεχίσετε να με πιέζεται με σχόλια όπως το προαναφερόμενο. Δεν βοηθάνε σε κάτι χωρίς να κάνουν και καλό την ίδια στιγμή. Α! Και σας παρακαλώ, σταματήστε να μου ζητάτε μια ημερομηνία για την κυκλοφορία της μεταφρασμένης έκδοσης του παιχνιδιού! Δεν θα σας δώσω κάποια. Όχι επειδή δεν θέλω, απλά επειδή μία τερματική ημερομηνία θα δημιουργούσε άγχη απ' τα οποία δεν έχω τίποτα απολύτως να λάβω!

Αυτά ήταν τα τελευταία νέα τα οποία μετέφρασα και αφορούσαν την πρόοδο του "Digimon World Re:Digitize" στα αγγλικά!
Ας ελπίσουμε όλοι μας σε περισσότερα Digi-νέα!
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου