Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

[Παιχνίδια-PSP] Digimon World Re:Digitize - 95% Και ΣυνεχίζουμεΔεν άργησε πολύ και έχουμε κι άλλα ακόμη νέα για το Digimon World Re:Digitize. Διαβάστε από κάτω τι μας είπαν οι διαχειριστές!

Γεια σας παιδιά!

95% της ιστορίας είναι πλέον έτοιμο για να το παίξει κάποιος.
Προχωράμε στο υπόλοιπο 5% με το νέο μας μέλος, τον Rui, ένα άτομο με μητρική του γλώσσα τα Ιαπωνικά ο οποίος θα μας βοηθήσει περισσότερο στην καλύτερη ποιότητα του αποτελέσματος!
Παρακαλώ μην ξεχνάτε πως χαρακτήρες που δεν μπορούν να παιχτούν δεν καλύπτονται από αυτόν τον υπολογισμό ακόμη.
Ενώ κάμποσοι από αυτούς τους χαρακτήρες είναι ολοκληρωμένοι σε ότι αφορά τις μεταφράσεις, κάποιοι άλλοι δεν έχουν μπει ακόμη στο παιχνίδι.
Επίσης να έχετε υπόψιν σας πως το θέμα της επεξεργασίας, ο ποιοτικός έλεγχος, το ASM Hacking και πολλά ακόμη στάδια θέλουν ακόμη δουλειά. Καταλαβαίνω πως όλοι μας θέλουμε να το παίξουμε επιτέλους απολαμβάνοντας το ταυτόχρονα, αλλά το μόνο που έχω να πω είναι να έχετε λίγη ακόμα υπομονή. Απλά δεν θέλω να στεναχωρηθούν τα άτομα που προβλέπουν ένα release μέσα στον Μάρτιο. Οπότε σας παρακαλώ μην περιμένετε ένα release μέσα στον Μάρτιο.

Προσπαθούμε να σας ετοιμάσουμε κάτι σε όσο καλύτερη ποιότητα γίνεται ενώ ταυτόχρονα ξέρω πως μπορεί να φαίνεται αιώνιο αυτό το project για όσους μας ακολουθούν από την αρχή (Neropsalidas: είμαι και 'γώ 'ένας από αυτούς :@), αλλά υπήρξαν πολλά εμπόδια στην πορεία που μας πέταξαν πίσω. Τώρα που αυτά τα εμπόδια έχουν φύγει από τη μέση (ευχαριστούμε CompCom) είμαστε γρηγορότεροι από ποτέ και νομίζω πως είναι καλύτερο να έχουμε ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιούσε τους πάντες παρά κάτι γεμάτο με γραμματικά λάθη που θα απογοήτευε την εμπειρία του παιχνιδιού, σωστά;

Σας παρακαλώ κάντε λίγη ακόμη υπομονή!

Τώρα όσο αφορά τους Έλληνες που ενδιαφέρονται να κατεβάσουν το παιχνίδι για το psp τους και δεν ξέρετε που να κοιτάξουν απλά επικοινωνήστε μαζί μου αφήνοντας ένα σχόλιο εδώ ή στην σελίδα μας στο facebook
https://www.facebook.com/ourowndigitalworldΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου