Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

We Are Still Alive

Hey hey hey,
Ξέρω πολύ καλά πως το blog έχει να ανανεωθεί για αρκετοοοοοό καιρό
και αυτό προφανώς οφείλετε στο ότι δεν υπάρχουν απολύτως καθόλου νέα...
Ακόμη δεν έχω βρει νέα scans από τα VJump.
Τα Chapters 1,10-13 του Digimon World Decoded Manga είναι διαθέσιμα online στο site του VJump. Δεν είμαι σίγουρος πόσο συχνά ανανεώνεται και εγώ προσωπικά τους έχω ρίξει μια πολύ γρήγορη ματιά, περιμένω κάποια μετάφραση με το καλό.

Και πιο κάτω ένα τυχαίο fanart από την φίλη μας την Rainmon απλά για να κρατηθεί το blog όσο πιο ζωντανό γίνεται!
                                                                                                     Ζωγραφισμένο σε ταμπλέτα

Αν έχετε οποιεσδήποτε ιδέες, δουλειές ή απλά προθυμία να βοηθήσετε και να γίνουν τα Digimon ακόμα πιο γνωστά στην Ελλάδα απλά πείτε μου εδώ ή στην σελίδα μας στο facebook!
Ακόμη, αυτόν τον μήνα, το νέο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού "Το Τσαρούχι Του Σαμουράι" με θέμα την Ελληνο-Ιαπωνική κουλτούρα και γενικότερα Ιαπωνία, Anime και τέτοια θα έχει άρθρο μου με παρουσίαση των δύο πρώτων σεζόν Digimon. Θα σας ενημερώσω απευθείας με το που βγει, ανυπομονώ και εγώ πάρα πολύ να το 'δω!
Sorry που σας τα έπρηξα λίγο με το σεντόνι μου αλλά ήθελα να σας μιλήσω λιγάκι. Να ξέρετε πως ελέγχω καθημερινά τις επισκέψεις του blog και μένω έκπληκτος με τα νούμερα ενώ το blog δεν ανανεώνεται και καθόλου. Το εκτιμώ μέσα από την καρδιά μου!

Τα φιλιά μου λοιπόν :* Love ya!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου