Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

[ΆΡΘΡΟ ΜΟΥ] Digimon Στο Τσαρούχι Του Σαμουράι

Χωρίς να ξέρω πως να αρχίσω την ανάρτηση, απλά θα πω ένα τεράστιο ΜΠΡΆΒΟ σε όλα τα άτομα που κάθε δίμηνο μας προσφέρουν ένα απίστευτο ηλεκτρονικό περιοδικό που περιέχει τα πάντα περί νέων στην μακριά Ιαπωνία, γεμάτο με ενδιαφέροντα άρθρα περί anime, manga, j-music, cosplay, συνταγές, ζώδια και άλλα πολλά!
Αυτό το περιοδικό είναι "Το Τσαρούχι Του Σαμουράι". Πραγματικά δεν έχω λόγια για τα απίστευτα αποτελέσματα που δημιουργούν. Και ξανά ΜΠΡΆΒΟ σε όλα τα παιδιά!
Αλλά υπάρχει ένας ιδιαίτερος λόγος που κάνω ανάρτηση για κάτι που δεν αφορά τα Digimon. Είχα την μεγάλη τιμή να μου ζητηθεί να τους γράψω ένα άρθρο σχετικά με τις δύο πρώτες σεζόν Digimon. Έτσι κι έκανα λοιπόν, ώσπου σήμερα με την κυκλοφορία του 5ου τεύχους για τον Μάιο είδα το άρθρο μου να αποτελεί κομμάτι του.

Λοιπόν παιδιά, για να το δείτε και εσείς, απλά κάντε κλικ στο παρακάτω link και πηγαίνετε στη σελίδα 21. Εννοείτε το ότι αξίζει να διαβάσετε και όλες τις υπόλοιπες!
Παιδιά, σας ευχαριστώ και πάλι, ήταν τιμή μου να γράψω για εσάς!
Όσο για τους υπολοίπους, μην ξεχάσετε να κάνετε like στην σελίδα στο facebook και να διαβάσετε και τα προηγούμενα 4 τεύχη τους, ενώ ταυτόχρονα να τους στηρίζετε στην προσπάθειά τους!

Till the next post, SEE YA and don't forget that i LOVE YA <3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου