Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Το Operation Decode Κυνηγά Και Το Digimon Story Cyber Sleuth (PSVita) Πλέον

Όπως και οι δημιουργοί αυτής της εκστρατείας έγραψαν, πλέον κυνηγάν και το Digimon Story Cyber Sleuth (PSVita) ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι για να γίνει και στα Αγγλικά! Μπορείτε να δείξετε πλέον το ενδιαφέρον και στα δυο παιχνίδια τώρα τα οποία είναι τα δύο πιο πρόσφατα που κυκλοφορούν και θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία μέχρι τώρα!
Η εκστρατεία πάει υπέροχα και μέσα σε λίγες μέρες πήδηξε απότομα στις 46.498 υπογραφές!

Συνεχίστε δυναμικά και πείτε σε όλους όσους γνωρίζουν τα Digimon και μη να υπογράψουν. Θα βρείτε τα σχετικά links αριστερά του blog και το κυριότερο σε αυτή την ανάρτηση!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου