Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

[Manga] Digimon - The Rebirth Of The Ten Legendary Spirits

Να και κάτι ενδιαφέρον, έτσι λίγο για να σπάσει την μονοτονία όλων αυτών των νέων και των αναρτήσεων που έχουν να κάνουν με προϊόντα.
Ο φίλος μας Christaras, ναι, αυτό το παιδί που πρήζουν όλοι για το που είναι τα υπόλοιπα επεισόδια των Digimon με το greek dub έχει κι άλλα ενδιαφέροντα εκτός από το encoding και τους συγχρονισμούς όπως είναι η ζωγραφική! Εδώ και δυόμιση χρόνια ήθελε να φτιάξει ένα δικό του manga που θα μας έλεγε μια δικιά του ιστορία των Digimon. Κάθονταν, έγραφε scripts, σκεφτόταν το πως θα συνδυάσει τις ιδέες του και πως θα εξελιχθεί η πλοκή, έκανε δοκιμές στο χαρτί και γενικά το πάλεψε πολύ για να έχει τώρα έτοιμο το πρώτο chapter του manga του έτοιμο για να το μοιραστεί μαζί μας. 
Μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω link:Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου