Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014

[Παιχνίδια - PSP] Digimon World Re:Digitize - Αναφορά Προόδου 10.08.2014

Να τι δεν είχαμε δει για κάνα δίμηνο, την πρόοδο της μετάφρασης του Digimon World Re:Digitize! Όλες οι διαδικασίες συνεχίζονται κανονικά και με πολύ γρήγορους ρυθμούς, αλλά σας το λέω από την αρχή της ανάρτησης πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το patch!

Νεοσύλλεκτοι:

Νέα μέλη μπήκαν και επισήμως στην ομάδα τους! Ο Darian και ο Raitei προσφέρθηκαν να τους βοηθήσουν με το Editing και η δουλειά τους είναι καταπληκτική!

Με την βοήθειά τους έτσι φαίνεται το project αυτή τη στιγμή.

Story:
Το δεύτερο Edit του Story έχει φτάσει στη μέση περίπου. 51% για την ακρίβεια. Η ταχύτητα με την οποία προχωράει αυτό το κομμάτι είναι απίστευτη.

Μετάφραση: 100%
 
Πρώτο Edit: 100%

Δεύτερο Edit: 51%

Ο Darian βοήθησε πάρα πολύ για να επιταχύνουν όλα αυτά.

NPCs:

Μετάφραση: 100%

Πρώτο Edit:  20%

Δεύτερο Edit: 20%

Με την βοήθεια των Raitei και Kalker αυτό το κομμάτι προχωράει πολύ καλά και είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του.

ASM:

100%, κανένα bug δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα.

Και τέλος, μας έχουν ένα υπέροχο δώρο για όλους εμάς που περιμένουμε πως και πως!


Αυτό το video καλύπτει ολόκληρη την Forest Area, συμπεριλαμβανομένου όλων των NPCs.
Οπότε μπορούμε να δούμε μία ολόκληρη Area ολοκληρωμένη πλήρως. Παρ' όλα αυτά, πραγματάκια ίσως να αλλάξουν αλλά πιστεύουν πως θα ευχαριστηθούμε όλοι μας το video!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου