Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

[S.H.Figure] Imperialdramon

Όλοι μας είχαμε νευριάσει όταν μάθαμε ότι αυτή η φιγούρα θα κυκλοφορήσει περιορισμένα μόνο στην Ιαπωνία. Τελικά, μπορούμε να την παραγγείλουμε μέσω του amazon γιατί θα κυκλοφορήσει και στην βόρεια Αμερική. Δεν ξέρω για άλλα κράτη αλλά αν έχετε λογαριασμό στο amazon μπορείτε να δείτε αν γίνονται μεταφορές της και στην Ελλάδα.
Οπότε μπορείτε να μπείτε εδώ στο amazon και να ελέγξετε την νέα φιγούρα

Και εάν χάσατε οποιαδήποτε άλλη φιγούρα από την σειρά D-ART στο παρελθόν όπως και εγώ (Omnimon, Dukemon... κ.α.), μπορείτε να παραγγείλετε και αυτές μέσα από το Amazon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου