Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

[Νέα] Digimon All-Star Rumble

Και μετά τις νέες πληροφορίες για την επερχόμενη σεζόν Digimon, έρχονται και κάποιες για το επερχόμενο Digimon All-Star Rumble για το PS3 και το XBOX360 όπου οι δημιουργοί του θέλουν να testάρουν το ενδιαφέρον για τα παιχνίδια Digimon και εκτός Ιαπωνίας και να κάνουν ανάλογα Digi-σχέδια στο μέλλον. Ελπίζω πως και εδώ στην Ελλάδα θα τους εκπλήξουμε ευχάριστα!

Αρχικά τα δύο εξώφυλλα του παιχνιδιού για PS3 και XBOX360.


Και στη συνέχεια η επισημοποίηση του Guilmon στο παιχνίδι.

Οπότε μέχρι στιγμής έχουμε τα εξής playable Digimon:
Agumon
Gabumon
Biyomon
Tentomon
Gomamon
Gatomon
Shoutmon
Dorulumon
Veemon
Guilmon

Τέλος, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 11-11-14 και το κάθε βασικό Digimon θα μπορεί να έχει άλλες δυο εξελιγμένες μορφές!
Πάρτε και ένα απίστευτο Fanart του Shoutmon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου