Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

[Digimon Crusader] Νέες Μορφές Digimon Και Νέες Κάρτες Αποκαλύπτονται

Η scanαρισμένη σελίδα του περιοδικού μας δείχνει "Την μεγαλύτερη μάχη ενός ζευγαριού στην ιστορία των Digimon" μεταξύ της Junomon Hysteric Mode και της Junomon. Και οι δύο μορφές (Θεά Ήρα) αντιπροσωπεύουν το νέο Digimon για τους "Δώδεκα του Ολύμπου". Είναι δύο Digimon όπου αγαπιούνται μεταξύ τους αλλά συγκρούονται παράλληλα.

 
Ακόμη αποκαλύπτονται οι εξελίξεις των βασικών Digimon από τις σειρές Xros Wars. (Πολλές από αυτές είχαν αποκαλυφτεί στο manga προηγουμένως).
Καυλώστε και 'σεις ελεύθερα και κάντε την επόμενη στάση στο "Pornhub" (έτσι, επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι και διαφημίζουμε κι άλλα site) και μετά στην τουαλέτα σας!
Ετοιμαστείτε για πολύ scrollάρισμα!
JagerDorulumonAtlurBallistamon
 
RaptorSparrowmon
 
Shoutmon EX6
(Omega-Shoutmon + ZekeGreymon+ AtlurBallistamon + JagerDorulumon + RaptorSparrowmon)
 


Και κάποιες άλλες νέες εικόνες από το παιχνίδι Digimon Collection που επίσης φαίνονται οι Shademon και Luminamon
 
 
Και η επίσημη art version ενός νέου Digimon: Footmon, ήταν το Digimon που είχε κερδίσει στον διαγωνισμό για μικρά παιδιά που είχε γίνει μάλλον πίσω στο 2012, όταν παιζόταν το τρίτο arc των Xros Wars και οι μικροί μας φίλοι έπρεπε να δημιουργήσουν τα δικά τους Digimon (αηδία, αλλά επειδή είναι από μικρά παιδιά για μικρά παιδιά, το αποδεχόμαστε και το σεβόμαστε :P) :D
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου