Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

[G.E.M] Κυκλοφορία Των Φιγούρων Της Kari Και Του T.K.

Από πληροφορίες από το προηγούμενο Vjump όπως και από την δέκατη ζωντανή συναυλία για τα Digimon μας ανακοίνωσαν τις φιγούρες της Kari και του T.K. από την G.E.M, δηλαδή την σειρά φιγούρων που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και τις φιγούρες του Mat και του Tai.
Πλέον η τελική χρωματιστή εικόνα των φιγούρων μας αποκαλύφθηκε όπως επίσης και το ότι θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο του 2015. Οι προ παραγγελίες ξεκινούν στις 4 Σεπτεμβρίου και δεν αναφέρετε προς στιγμήν κάτι στην εικόνα σχετικά με την φιγούρα του Pikodevimon. Παρ' όλα αυτά, οι πρώτοι 100 θα πάρουν και την φιγούρα του Tokomon.
Και οι δυο φιγούρες στοιχίζουν 35 Ευρώ περίπου η κάθε μία και διαθέτουν άλλο ένα κομμάτι (το κεφάλι), με διαφορετική έκφραση!
 
 
Και κάτι τελευταίο! Guys μην σταματάτε να κάνετε καθημερινά κλικς στην σελίδα των Digimon Adventure! Είναι θέμα χρόνου πλέον η αποκάλυψη των πρώτων πληροφοριών για την επόμενη σεζόν και εκτιμώ πως θα συμβεί στο τέλος αυτής ή στην αρχή της επόμενης βδομάδας!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου