Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

[PSPvita] Νέες Εικόνες Από Digimon Story CyberSleuth + [Digimon Collector] Νέο Digimon Που Αποκτά Τον Τίτλο Bancho

Καλησπέρα φίλοι και φίλες, μικροί και μεγάλοι, νέοι και παλιοί αναγνώστες αυτού του σπουδαίου blog (χούμορ - χούμορ). Έχω μπόλικα νέα από Digimon και δεν ξέρω με τι να πρωταρχίσω!
Λεπόν~

Αρχικά έχουμε νέα scana-ρισμένη σελίδα περιοδικού που αφορά το επερχόνο παιχνίδι για PSV Digimon Story CyberSleuth, παρουσιάζοντας μας ένα νέο αγόρι για την ιστορία!

Πιστεύω πως οι πληροφορίες είναι από το Vjump αυτού του μήνα.

Ένα όμορφο μυστηριώδες αγόρι ντυμένο στα λευκά που θα μπορούσε να ήταν η αλήθεια πίσω από την φήμη ενός φαντάσματος; Ακόμη θα μπορούσε να έχει σχέση με την φήμη της EDEN.
Ακόμη ένα περίεργο πράμα "Ita"εμφανίζεται ξαφνικά στον ψηφιακό κόσμο. Το concept του είναι σχεδιασμένο από τον γνωστό mangaka Ogure Ito και εάν κάποιος άνθρωπος ή Digimon το ακουμπήσει, θα απορροφήσει αυτόματα τα δεδομένα του!

Και τώρα όσον αφορά το Digimon Collectors.
Ένα νέο Digimon κατακτά στην τελευταία του μορφή τον τίτλο "Bancho" 「BAN-TYO -我道不退-」 ("Ban-tyo - Wagamichi Futai"). Ας σας πω όμως πρώτα λίγα λόγια για αυτόν τον τίτλο. Λέγεται πως μόνο Digimon που συνεχίζουν να αναδεικνύονται νικητές σε μάχες με άλλα δυνατότερα, χωρίς να αφήσουν το πνεύμα τους να καταστραφεί, θα καταφέρουν να φτάσουν τον τίτλο "Bancho" (περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Ο αγαπημένος σε όλους μας Stingmon, από την δεύτερη σεζόν είναι αυτός που καταφέρνει να ξεκλειδώσει την απόλυτη τελική μορφή του Banchou Stingmon.
Και παρακάτω θα δείτε και κάποια ακόμη Digimon απ' το Digimon Collectors.


































Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου