Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

[Vjump] Έκδοση Σεπτεμβρίου

Αυτό τον μήνα φαίνεται πως έχουμε μόνο μια σελίδα που αφορά τα Digimon.
Βλέπουμε πως υπάρχουν νέα στοιχεία για το νέο παιχνίδι του 3DS "Digimon World RE: Digitize Decoded", μας αποκαλύπτουν πως αφού τερματιστεί το παιχνίδι μπορείς να ξεκλειδώσεις τους Θρυλικούς Ήρωες των σειρών Anime: TK, Kari, Masaru και τον Davis μέσα στο Κολοσσαίο του παιχνιδιού.
Και μετά την ανακοίνωση της νέας φιγούρας του Tai μαζί με τον Agumon, ανακοινώθηκε επίσης και η φιγούρα του Mat με τον Gabumon, ωστόσο περιμένουμε ακόμα την ανακοίνωση για την μέρα και την τιμή κυκλοφορίας της.

 
Επίσης μας αποκαλύπτουν ένα ακόμη νέο Digimon που θα κάνει το ντεμπούτο του στο επερχόμενο παιχνίδι για smartphones "Digimon Crusader". Ονομάζεται Ceresmon Mediwamu. Υπάρχει ήδη το Digimon Ceresmon οπότε ίσως είναι πιθανών μία νέα μορφή του.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου