Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

[Vjump] 'Εκδοση Νοεμβρίου - Νέα Μπρελόκ - Νέες Κάρτες

Μετά από μια βδομάδα απουσίας χωρίς να ξέρω πότε θα διορθωθεί η σύνδεση από την οποία μπαίνω τις καθημερινές πρέπει να σας πω τι έπαθα. Γυρνώντας 7 το πρωί από χθεσινή έξοδο με πιάνουν οι ορέξεις μου να κάνω κάποιες αναβαθμίσεις στο blog. Και κατά λάθος διαγράφω 29 αναρτήσεις οι οποίες είχαν σχέση με νέα για τα Digimon. Ένιωσα την γη να χάνεται από κάτω μου, έτρεμα ολόκληρος, προσπάθησα να ηρεμήσω και να πάω στο google μπας και βρω έναν τρόπο για να τις επαναφέρω. Δυστυχώς το blogger δεν σου δίνει τέτοια δυνατότητα. Όταν το διάβασα τρόμαξα. Εν τέλη βρήκα έναν χρονοβόρο τρόπο να επαναφέρω 12 από αυτές. Μιλάμε για αναρτήσεις που μου πήραν συνολικά πολλές ώρες για να γραφτούν. Όσοι έριξαν μια ματιά στο blog το τελευταίο 12ωρο θα καταλάβαιναν πως κάτι πήγαινε στραβά. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθήκατε πολύ και να μην μπερδευτήκατε με το γεγονός ότι παλιές αναρτήσεις ξεπετάχτηκαν και πάλι μπροστά.
Η αλλαγή που έγινε ήταν να βάλω κάποιες κατηγορίες στο πάνω μέρος της σελίδας για την ευκολότερη περιήγησή σας. Τέλος πάντων, δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω και να συνεχίσουμε με ότι νέα μας δίνουν. Και παρακάτω κάποια απ' τα νέα της τελευταίας βδομάδας. Σόρρυ για το πρήξιμο ως τώρα.

Πρώτα απ' όλα, το δεύτερο digi-αυγό είναι έτοιμο και περιμένει να το εκκολάψουμε.


Και τώρα μια ματιά στο νέο Vjump του μήνα.
Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Cyber-sleuth για το PSV.
Μία νέα ωραία τύπισσα που είναι ντετέκτιβ κάνει το ντεμπούτο της. Η Kuremi Kyouko.

Παρ' όλα αυτά, τίποτα νεότερο για την επερχόμενη σεζόν.
Μόνο μία εικόνα του Tai και του Mat να λένε: "Digimon Adventure New series: Γίναμε πλέον μαθητές του λυκείου!"

 Ακόμη μία δεύτερη σειρά μπρελόκ από Digimon Adventure είναι έτοιμη για προ παραγγελία.


Είναι τα 8 εκλεκτά παιδιά μαζί με άλλες δύο κρυφές φιγούρες που πιθανότατα είναι οι Tai και Mat στα 17 τους χρόνια.

Το πακέτο και των 10 φιγούρων κοστίζει 40 ευρώ περίπου και θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Για προ παραγγελίες μπείτε στα παρακάτω link.


Για την 15η επέτειο των Digimon επανεκδόθηκαν οι πρώτες κάρτες Digimon, δηλαδή όλες αυτές που κυκλοφόρησαν πίσω στο 1999, όπως επίσης και η κάρτα του Greymon που έπαιξε στην ταινία "The birth of Koromon" καθώς και οι κάρτες με τα 8 εκλεκτά παιδιά.


Και τέλος η φίλη μας Rainmon που διαχειρίζεται το κινέζικο blog για τα Digimon ήταν η πηγή έμπνευσής μου για να κάνω και 'γω κάποιες αλλαγές στο blog μου. Μας παρουσίασε ένα εκπληκτικό fanart της που το χρησιμοποίησε ως το banner του δικού της blog.
僕たちのデジタルワールド

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου