Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

[Νέες Πληροφορίες] Digimon All-Star Rumble

Και παρακάτω ένα άρθρο που δημοσίευσε ο "AvengerSeraphimon" στο busted.gr με θέμα το Story mode του Digimon All-Star Rumble.

~Έχει κάτι από “Digimon World 4″ στο DNA του.
Η Bandai Namco ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει ακόμα περισσότερες μάχες και κάποια εξελιγμένα Digimon. Εκτός αυτού, μέσω φωτογραφιών μαθαίνουμε περισσότερα για το Single Player mode (Story Mode) του παιχνιδιού που θυμίζει αρκετά το Digimon World 4 για PS2.
DASR_Story_screenshot_06
Κάθε Digimon θα έχει το δικό του σενάριο όπου θα πρέπει να λάβει μέρος στο μεγάλο Τουρνουά. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ταξιδέψουμε σε διάφορες περιοχές, να παλέψουμε με διάφορα Digimon και στο τέλος κάθε χάρτη θα αντιμετωπίζουμε κάποιο αντίζηλο Digimon που διψά να λάβει επίσης την πρώτη θέση στο τουρνουά.
Το Digimon All-Star Rumble θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για Playstation 3 και Xbox 360.~

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου