Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

[Digimon Cyber Sleuth] Η Χαμηλότερη Περιοχή "Coulomb"

Καλησπέρα σε όλους και καλή βραδιά (που λέει και ο Καρράς)!
Γράφω για να σας μεταφέρω κάποια νέα σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι για το PSV, Digimon Story: Cyber Sleuth, όπου στην επίσημη σελίδα του αποκαλύφθηκε μία νέα περιοχή μέσα στο παιχνίδι, ονομαζόμενη "Η Χαμηλότερη Περιοχή Coulomb" μαζί με δύο εικόνες.
Η Χαμηλότερη Περιοχή Coulomb
Η χαμηλότερη περιοχή μέσα στον κόσμο των υπολογιστών/ψηφιακό κόσμο, όπου εμπεριέχει διάφορα εναπομείναντα δεδομένα, αφού θεωρείτε το νεκροταφείο των δεδομένων, όπου τα ολισθήματα αυτών δημιουργούν ένα ολόκληρο μπουντρούμι. Ένα επικίνδυνο μέρος για απλά όντα που δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν μιας και λέγεται "Coulomb".
Εκτός αυτού, το τεράστιο μέγεθος των δεδομένων των επικοινωνιών στον Ψηφιακό Χώρο μετατρέπεται σε ένα Ψηφιακό Κύμα και γίνεται το δίκτυο επικοινωνιών που ονομάζεται "Coulomb" και στη συνέχεια κυλά στο χαμηλότερο επίπεδο του μπουντρουμιού.
Εν κατακλείδι, γι' αυτό το λόγο, αυτή η χαμηλότερη περιοχή όπου εμπεριέχει διαφορετική μίξη δεδομένων μετατρέπεται σε Φαινόμενα (Phenomenons).
 http://4.bp.blogspot.com/-mWPO3RrWPRQ/VEhy7cp5rLI/AAAAAAAAAkI/0X6O9bu-6F8/s1600/pic_01.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-caybEpqxlRA/VEhy7z4SamI/AAAAAAAAAkM/2CcX7SYeezc/s1600/pic_02.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου