Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

[Digimon Cyber Sleuth] Η Γυναίκα Detective: Kuremi Kyouko

Το Fanmitsu ενημερώθηκε με νέες εικόνες, νέο χαρακτήρα και αποστολές σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι για PSV Digimon Story: Cyber Sleuth.


 • Η νέα χαρακτήρας εμφανίζεται μπροστά στον πρωταγωνιστή που φαίνεται να έχει χάσει την φυσική του υπόσταση. Οι άνθρωποι στους δρόμους βλέπουν τον πρωταγωνιστή να εμφανίζεται από τον  Ψηφιακό Κόσμο και πανικοβάλλονται ενώ η μορφή του αποτελείται από δεδομένα. Αμέσως μετά, η μυστηριώδης γυναίκα παρουσιάζεται τολμηρά μπροστά στον πρωταγωνιστή με το sport αμάξι της και αμέσως προσφέρεται για να πάει μια βόλτα με αυτόν. Ενώ θα πηγαίνουν βόλτα με το αμάξι της, ο πρωταγωνιστής θα βρει μια παντελώς νέα μοίρα.   • Kuremi Kyouko
    "Η μοίρα σου είναι σίγουρα συνταρακτική"
   • Μία sexy γυναίκα detective, η επικεφαλής του "γραφείου detective Kuremi". Μία detective που είναι γνωστή στο να έρχεται αντιμέτωπη με υποθέσεις που αφορούν τον Ψηφιακό Κόσμο ενώ ταυτόχρονα η αστυνομία την εμπιστεύεται. Η προσωπικότητά της είναι πολύ cool. Παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να μπει στον Ψηφιακό Κόσμο εξαιτίας ενός ατυχήματος και ως εκ τούτου χρειάζεται την βοήθεια του πρωταγωνιστή, ο οποίος δημιουργεί μία σχέση αλληλεγγύης μαζί της.    • Αποστολές
    • Το γραφείο Detective χρειάζεται να λύσει διάφορα περιστατικά. Εκτός από τις βασικές αποστολές που εμφανίζοναι καθ' όλη την πορεία του παιχνιδιού, υπάρχουν και πολλές ακόμη δευτερεύον αποστολές. Με το να ολοκληρώνεις αποστολές, η φήμη του βαθμού του πρωταγωνιστή θα αυξηθεί και το "γραφείο Detective Kuremi" της Kyouko θα έχει περισσότερα ζητήματα. Οι αποστολές εμπεριέχουν διάφορα ζητήματα που αφορούν επεισόδια που μπορεί να συνέβησαν στον πραγματικό κόσμο και ζητήματα για Digimon που μπορεί να χάθηκαν στον πραγματικό κόσμο. Μετά την ολοκλήρωση των αποστολών, περισσότερα μυστήρια θα εμφανίζονται.   2 σχόλια :

   1. "Ενώ θα πηγαίνουν βόλτα με το αμάξι της, ο πρωταγωνιστής θα βρει μια παντελώς νέα μοίρα."

    Λογικο; Ποιος το περιμενε οτι θα του την επεφτε τετοια μουν@ρ@! xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
   2. Αυτό ακριβώς! xD Τυχερούλης ο ήρωάς μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή