Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

[Vjump] Τεύχος Δεκεμβρίου Με Νέα Για Το Digimon Story: Cyber Sleuth

Το Vjump αυτού του μήνα είχε και κάποια άλλα νέα εκτός από την σιλουέτα της Kari για την επερχόμενη νέα σεζόν τα οποία μας διέφυγαν λιγάκι και συγχωρέστε με γι' αυτό. ^_^

Καταρχήν να ευχαριστήσουμε την Jessicat και τον G-santo για τις εικόνες.
Τα νέα αφορούν το επερχόμενο παιχνίδι για PSV, Digimon Story: Cyber Sleuth.

Μία νέα χαρακτήρας με το όνομα Kishibe Rei μας παρουσιάζεται, η οποία είναι ένα φιλόδοξο κορίτσι με σκοπό να κατακτήσει τον κυβερνοχώρο/ψηφιακό κόσμο.
Ακόμη, ένας από τους βασιλικούς ιππότες, ο Lord Knightmon θα κάνει την εμφάνισή του και γενικά οι Βασιλικοί ιππότες θα είναι μέρος της πλοκής, ενώ τέλος θα υπάρχουν μέχρι και 230 Digimon στο παιχνίδι. Το επόμενο τεύχος του Vjump θα έχει περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τα επίπεδα εξέλιξης και δύναμης των Digimon.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου