Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

[Vjump] Τεύχος Δεκεμβρίου

Στο νέο τεύχος του Vjump μας αποκαλύπτεται και η σιλουέτα της Kari. Ακόμη, πιθανότατα θα έχουμε περισσότερα νέα για την επερχόμενη σεζόν Digimon στο επόμενο τεύχος του Vjump.
http://3.bp.blogspot.com/-XEmTUKSKV8Q/VEhLK3svJgI/AAAAAAAAAAM/1kesX_axN9I/s1600/qq.jpg
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ρωτήσω αν θα ενδιαφερόταν κάποιος για να γίνει διαχειριστής της σελίδας στο facebook. Κυρίως ψάχνω για κάποιον που θα έχει όρεξη και χρόνο για να ασχοληθεί με τις κοινωνικές σχέσεις, δηλαδή να φέρει πιο κοντά τη σελίδα μας/blog, με άλλες ώστε να γίνει πιο γνωστή. Σκοπός μου δεν είναι να μαζέψω όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, αλλά να μαζέψω όλους τους Έλληνες που λατρεύουν τα Digimon ακόμη και σήμερα και είμαι σίγουρος πως υπάρχουν πολλοί ακόμη εκεί έξω. Οπότε αν όντως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον γι' αυτή τη θέση, απλά ειδοποιήστε με με ένα μήνυμα στο facebook!
~Ευχαριστώ! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου