Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Νέα Αυγά Για Εκκόλαψη + Νέα Προϊόντα

Ένα π-σ-κ χωρίς να κάνω ανάρτηση, μακριά από διαδίκτυο. Τελευταία φορά όμως! Μερίμνησε η forthnet γι΄ αυτό.

Ας ξεκινήσουμε τα νέα από την ανανέωση της επίσημης σελίδας των Digimon Adventure. Η Toei αποφάσισε να μας αποκαλύψει και το τρίτο αυγό για εκκόλαψη, μόνο που αυτή τη φορά είναι τρία μαζί και ήθελε αρχικά μόνο 500.000 κλικ. Πιστεύω πως και την επόμενη φορά θα βάλουν άλλα τρία έτσι ώστε: 1+1+3+3=8 και να συμπληρωθούν τα αυγά των εκλεκτών παιδιών μας.
Και τώρα κάποια ακόμη προϊόντα που δεν νομίζω να ενδιαφερθεί κάποιος ιδιαίτερα, αλλά ας υπάρχουν έστω οι εικόνες τους για να χαζεύετε.
Το AAAAnime έβαλε μια ολόκληρη λίστα από αυτά τα προϊόντα, όπως για παράδειγμα μπρελόκ, μπλουζάκια, εκείνα τα σχοινάκια με τις βλακειούλες για τα κινητά όπως και την φιγούρα του Alphamon.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου