Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Digimon All-Star Rumble + Christmas Poster


Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά έχω την αίσθηση πως έχω καιρό να κάνω νέα ανάρτηση. Ειδικά τώρα με όλα αυτά τα νέα που καταφτάνουν, δεν ξέρω πότε να πρωτογράψω.
~~Anywayzzzzz~~
Αρχίζουμε με το γεγονός του ότι έχει ξεκινήσει ήδη η κυκλοφορία του Digimon All Star Rumble. Στην Ελλάδα πάλι, δεν βλέπω να κυκλοφορεί, οπότε το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να το παραγγείλετε μέσω internet, όπως για παράδειγμα μέσω του amazon.
Πάρτε 'δώ το τελευταίο treiler και πορωθείτε λιγάκι!
Τώρα, όσον αφορά το δεύτερο κομμάτι της παρούσας ανάρτησης, το Otomedia μας αποκάλυψε ολόκληρη την Χριστουγεννιάτικη αφίσα με τον Tai, τον Mat και τα Digimon τους. Θα κυκλοφορήσει μαζί με το τεύχος του Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου