Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

[Otomedia - VJump] Τεύχη Δεκεμβρίου Και Ιανουαρίου Αντίστοιχα

Περίμενα πως και πως το Vjump αυτού του μήνα μιας και μας είχαν πει ότι θα μας αποκάλυπταν κι άλλα περί της επερχόμενης σεζόν, αλλά, με ξενέρωσαν. -.- Δείτε και μόνοι σας. Το μόνο παραπάνω ήταν οι σιλουέτες των Digimon των παιδιών και στο μόνο που βοηθάει είναι στο να καταλάβει κάποιος ποιο είναι το κάθε εκλεκτό παιδί.


Και τώρα όσον αφορά το περιοδικό Otomedia. Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσουμε τον Scchi για τα υψηλής ποιότητας scans που μας παρείχε.Επικεφαλίδα: Είμαστε: Ο Άι Βασίλης σου!
Πάνω στις εικόνες υπάρχει η συνέντευξη του Seki Hiromi για τους Tai και Mat, ο οποίος είναι ο παραγωγός όλων των σειρών Digimon.

Ερώτηση: Κανένα σχέδιο για τα Χριστούγεννα;
Απάντηση για τον Tai: Ο Tai στην πέμπτη τάξη ήταν στο ψηφιακό κόσμο, εάν βρίσκεται τώρα στον ψηφιακό κόσμο, θα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο με τον Agumon. Μετά από την επιστροφή του από τον ψηφιακό κόσμο θα θέλει να ηρεμήσει, γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα μόνος.
Απάντηση για τον Mat: Πιθανόν να πάει σε έναν μεγάλο χώρο στην Odaiba που είναι διαμορφωμένος για εκδηλώσεις, συναυλίες κ.α. όπου υπάρχει ένα Live με Rock μουσική. Ίσως να ενδιαφερθεί να παίξει κιόλας.

Ερώτηση: Ποιο Χριστουγεννιάτικο δώρο θέλει;
Απάντηση για τον Tai: Γυαλιά σαν αυτά που φορούν στις όπερες ώστε να βλέπει καλύτερα τα παιχνίδια ποδοσφαίρου.
Απάντηση για τον Mat: Μία πένα για το μπάσο του.

Ερώτηση: Ποιο είναι αυτό το δώρο όμως που θέλει περισσότερο από τον Άι Βασίλη;
Απάντηση για τον Tai: Όταν θα επιστρέψει από τον ψηφιακό κόσμο, ίσως να θέλει να πάει σε κάποιου είδους περιπέτεια πάλι με τον Agumon.
Απάντηση για τον Mat: Όταν επιστρέψει και αυτός από τον ψηφιακό κόσμο, θα ευχόταν για τον αγαπημένο του T.K. και την μητέρα τους, να ζήσουν αγαπημένοι όλοι μαζί και πάλι.

Ακόμη, σε μια μεγάλη παράγραφο σε μια από τις εικόνες του περιοδικού μπορούμε να διαβάσουμε (ή τουλάχιστον όσοι ξέρουν ιαπωνικά) ότι υπάρχει μια ισχυρή σύνδεση με την πρώτη σεζόν, Digimon Adventure, πιθανόν με τον ήχο του Digivice του Tai και με την σφυρίχτρα της Kari. Ας αφήσουμε αυτούς τους νοσταλγικούς ήχους να μας θυμίσουν και πάλι όλες αυτές τις απίστευτες αναμνήσεις που έχουμε. Αυτές μπορεί να είναι κάποιες λέξεις κλειδιά που έχουν να κάνουν κάτι με την επερχόμενη σεζόν.
Ο Arai Shuhei θα είναι ο νέος παραγωγός για την επερχόμενη σεζόν όπου έχει πολλές διαφορετικές ιδέες για διάφορες εμφανίσεις οι οποίες θα μας αποκαλυφθούν σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου