Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

[Vjump] Τεύχος Ιανουαρίου Με Ακόμη Κάποια Νέα Για Το Digimon Cyber Sleuth

Το Vjump του Ιανουαρίου είχε κι άλλα ακόμη νέα τα οποία δεν ξέρω γιατί τα μαθαίνουμε καθυστερημένα. Αυτά αφορούν το επερχόμενο παιχνίδι για το PSV, Digimon Cyber Sleuth. Δείτε αρχικά κάποια screenshots.
Ο Omnimon εμφανίζεται από τις φωνές ενός μυστηριώδη κοριτσιού. (Φαίνεται πως είναι η Shiramine Nokia). Ακόμη μας λένε πως ο Omnimon είναι στο Super Ultimate επίπεδο μεταμόρφωσης και το πιο δυνατό Digimon. (Μην συγκρατήσετε τίποτα απ' τα δύο μιας και δεν είναι επιβεβαιωμένα από τους δημιουργούς των Digimon. Το συγκεκριμένο επίπεδο το έχουν μόνο 7 Digimon και δεν βρίσκεται ανάμεσά τους ο Omnimon, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει ειπωθεί κάπου επισήμως για το εάν είναι όντως το δυνατότερο Digimon, που δεν είναι αφού είναι ο Millenniummon (μπορείτε να μάθετε αναλυτικά μέσω του βιβλίου μου για το ποιος είναι αυτός)).

Με κάποιον τρόπο η Mirei Mikagura από το Digimon World RE; Digitize εμφανίζεται στο παρών παιχνίδι. Απλά αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ των δύο παιχνιδιών ή απλά είναι κάποιο αστείο. 

Ακόμη υπάρχουν και δύο οργανώσεις από άγριους Hackers οι οποίοι έχουν αφηνιάσει και θα μπορούσαν να παίζουν τον ρόλο των villains στο παιχνίδι.
  • Η οργάνωση Hacker "Demon" με αρχηγό τον "Shu KEN"
  • Η οργάνωση Hacker "Saxon" με αξιωματικό την "Fei" 
Ένας παλιός ντετέκτιβ ειδικευμένος στην εξιχνίαση εγκλημάτων με το όνομα Matayoshi Gorou θα βοηθήσει τον πρωταγωνιστή στο παιχνίδι.

Τέλος, προϊόντα Digimon θα υπάρχουν φέτος στο Jump Fest και είμαι περίεργος να μάθω πολύ τι θα είναι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου