Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

[Cyber Sleuth] TVCM, PV, Shonen Jump + Pre-orders

Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία, ευτυχία σε εσάς και τους δικούς σας! :)

Πάμε λοιπόν κατευθείαν στα νέα. Δεν είναι και λίγα, οπότε θα τα χωρίσω σε δύο άρθρα. Όσο για το δεύτερο, να το αναμένεται το συντομότερο.
Τόσες πολλές πληροφορίες στα τελευταία PV! Μπορούμε να διακρίνουμε κάποια σημεία του σεναρίου μέσα στο παιχνίδι τα οποία τα είχαμε ήδη καταλάβει. Η Digi-farm είναι όντως αρκετά μπροστά, αλλά θυμίζει minecraft.
Η εμφάνιση του Examon είναι απίστευτη, ενώ ίσως να φαίνεται πως είναι τραυματισμένος από τους Eaters, αλλά γιατί άραγε ο LordKnightmon στέκεται μπροστά του χωρίς ίχνος κούρασης, χμμμ...;
Τι φάση με την Nokia; Χρησιμοποίησε κανένα κινητό Nokia με Windows και έκανε γενετική μεταμόρφωση τον WarGreymon και τον MetalGarurumon σε Omnimon; (ναι ξέρω, κρύο-κρύο) xD
Και μην ξεχνάτε πως για αυτούς που θα αγοράσουν τα πρώτα κομμάτια του παιχνιδιού, θα έχουν την ευκαιρία αφού συνδεθούν μέσω internet και κατεβάσουν ένα DLC του παιχνιδιού να έχουν τον Black Agumon και τον Black Gabumon.

Ακόμη το εβδομαδιαίο Shonen Jump μας αποκαλύπτει τον Gankoomon, τον Magnamon και τον Jesmon ενώ μας λέει πως όλοι οι Βασιλικοί Ιππότες θα κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι.


Και τώρα, κάποια links για παραγγελία προϊόντων.

Η αποκάλυψη του εξωφύλλου του Cyber Sleuth.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου