Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Digimon Adventure 02 - Η Ολοκλήρωση Του Project

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ DIGIMON!

Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν ξέρω τι να πω βασικά. Θα σας αφήσω μόνο τα λόγια του Christara, έτσι όπως έκλεισε και το project της εύρεσης και επεξεργασίας όλων των επεισοδίων της δεύτερης σεζόν, Digimon Adventure 02. Μονάχα, να έχετε κατά νου πως μπήκε το link του επεισοδίου 31 και στο άρθρο που είναι συγκεντρωμένα όλα τα επεισόδια και μπορείτε να το βρείτε εύκολο με ένα κλικ πάνω στο logo της σεζόν στα αριστερά του blog.
Εικόνα
~~~~Το επεισόδιο 31 αποτελεί δουλειά τριών ατόμων, μιας και ο robinofonepice μας έδωσε τον ήχο του επεισοδίου, o GoGetaSjj4 έκανε τον συγχρονισμό του ήχου με την εικόνα, και εγώ τη διόρθωση του ήχου & τελικό merge/upload.

Συγκινημένος (ένα μιξομάνδηλον σας παρακαλώ πολύ) για την 100% ολοκλήρωση της σειράς Digimon Adventure 02 με τα επεισόδια όλα σε Ελληνικό ήχο και την συντριπτιή πλειοψηφία αυτών με απίστευτα καλό ήχο, θα ήθελα να μιλήσω για την πορεία του project όλα αυτά τα χρόνια και να ευχαριστήσω όοοολους αυτούς που βοήθησαν και αν δεν υπήρχαν τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν γίνει τώρα. 

Ήταν καλοκαίριον του 2010, όταν τρία ηλιοκαμμένα παλικάρια, 2 ανήλικα και ένας κηδεμόνας, aka εγώ (Christaras), ο tsilas1 και ο Raziel, πήραμε τα ηνία των Digimon Adventure 02 και οι τρείς μας, με ελάχιστο υλικό από τον nickgoku και από την digimonken σε κακή ποιότητα, πήραμε την μεγάλη απόφαση: Να κάνουμε τα Τζίτζιμο στα Ελληνικά. Με όρεξη και μεράκι ξεκινήσαμε να κάνουμε επεισόδια όπως ξέραμε τότε και ας ήταν το υλικό όπως να 'ναι. Τα πρώτα προβλήματα άρχησαν. Θα έπρεπε να ανεβάσουμε τα επεισόδια με Ελληνικό ή Ιαπωνικό opening; Τι θα γίνει μόλις τελειώσει το υλικό που έχουμε ως τώρα; και άλλα πολλά ήταν τα θέματα που συζητούσαμε κάθε μέρα...
Έτσι, σε ρυθμούς πολυβόλου κάναμε όσα επεισόδια είχαμε. Και έτσι πέρασε κάποιος καιρός και στραφήκαμε σε άλλα projects. Τότε ήταν που γνώρισα το άτομο που έκανε το project να κάνει το τελικό restart και έτσι να ολοκληρωθεί σήμερα. Η digimonken προσφέρθηκε και έδωσε τους ήχους από τα περισσότερα από τα επεισόδια που θα βρείτε σήμερα στο πρώτο post. Και η πγοιότητα καλύτερη και από DVD. Ακόμα δεν έμαθα πως το έκανε αυτό. Πάντως τα επεισόδια που είχαμε κάνει με τα παιδιά παλίοτερα, πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων, εκτός από 2.
Ύστερα, όταν η digimonken στέρεψε, βρέθηκαν πολλά άλλα παιδιά που έβαλαν το λυθαράκι τους για την ολοκλήρωση του project, όπως ο director_stelios, ο robinofonepiece, ο Neropsalidas και ο kostas-y2k.
Σήμερα λοιπόν, λίγο πριν την εκπνοή του '14, στο πρώτο post φυγούράρουν όλα τα επεισόδια της σειράς Digimon Adventure 02, όλα σε άψογο (ή σχεδόν άψογο) ήχο και εικόνα, εκτός από 2 επεισόδια όπως ανάφερα και πιο πριν. Συγκεκριμένα, τα επεισόδια 24 και 29 είναι προιόντα των παλιών μας releases, ο ήχος ακούγεται αλλά δεν είναι συγκρίσιμος με των υπόλοιπων επεισοδίων. Ωστόσο δεν παύουν να είναι κομμάτια του project που συμπληρώνουν στο 100% την σειρά.
Τέλος, θέλω να ξέρεται πως το Τέλος Διαδρομής 19 / 7 / 2010 - 27 / 12 / 2014 είναι συμβολικό, μιας και αναφέρεται στη περίοδο που αναλάβαμαι εμείς το project. Το Project ουσιαστικά είχε ξεκινήσει -αν θυμάμαι καλά- το 2008 από τον FastDriver, ενώ η σειρά προβάλονταν στην ελληνική tv το 2003.

Τεράστιο ευχαριστώ λοιπόν σε όσους δούλεψαν και σε όσους μας στήριζαν ή έπριζαν όλα αυτά τα χρόνια.
Arigatou Gozaimasu Minna~~~~
~Christaras Said~

Επεισόδιο 31: Αμοιβαία Κατανόηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου