Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Νέες Πληροφορίες Για Την Επερχόμενη Σεζόν "Digimon Adventure Tri"

Ναι ναι, είναι γεγονός. Τα τρία digi-αυγά έσπασαν στη επίσημη ιστοσελίδα των Digimon και μας αποκάλυψαν την παρακάτω εικόνα.
Πραγματικά ξετρελάθηκα, αλλά, είναι αυτό που ζητάγαμε; Δεν ξέρω για 'σας, αλλά το σχέδιο δεν με ενθουσιάζει απίστευτα. Για παράδειγμα δείτε αυτά τα creepy faces. Είναι τρομαχτικά. Ακόμη, ο γραφίστας δεν έκανε πρωτότυπη δουλειά, και μας έφτιαξε μια ολόιδια εικόνα με αυτή εδώ από το "tsuritama".
http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire2/81768983b78e9d34c69ba21997f396e11335926055_full.jpg

Παρ όλα αυτά, ας μην είμαστε αχάριστοι :P Αντικειμενικά, δεν είναι και τόσο χάλια για σχέδιο.

~Anywayz, πάμε σε κάποιες γενικές πληροφορίες.
Η σειρά όπως θα δείτε κάτω κάτω στην εικόνα θα ονομάζεται "Digimon Adventure tri.", πράμα που σημαίνει, πως δεν θα έχουν διαγραφεί τα γεγονότα της δεύτερης σεζόν "Digimon Adventure 02".
Ο Atsuya Uki, είναι ο σχεδιαστής των χαρακτήρων, επίσης γνωστός για τη σειρά "tsuritama" και την ταινία "Cencoroll". Ο Yuuko Kakihara θα είναι ο επιτηρητής των κειμένων του σεναρίου, επίσης γνωστός για το σενάριο της σειράς "Heaven's Lost Property", ενώ ο  Keitaro Motonaga θα είναι ο σκηνοθέτης, γνωστός κι αυτός για τα ova "Rayearth".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου