Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Μετά Την Μετάφραση Του Digimon World RE: Digitize Έπεται Και Συνέχεια

Και τώρα, τα επόμενα μαγευτικά νέα των ημερών.
Διαβάστε όπως μας τα έγραψαν σε πρώτο πρόσωπο τα παιδιά από την μετάφραση του Digimon World RE: Digitize για το PSP.

~Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Είμαι σίγουρος, πως πολλοί από τους fans μας είναι δυσαρεστημένοι από την τελευταία αναφορά προόδου, είμαι πολύ ευγνώμον όμως για τον τρόπο που δείχνετε την υποστήριξή σας παρά την όλη καθυστέρηση.  Οπότε αποφασίσαμε να σας δείξουμε πως την εκτιμάμε και δεν ξεχνάμε τους πιστούς μας fans εκεί έξω που περιμένουν με τρελή ανυπομονησία το patch για το  RE: Digitize και αφού είναι Χριστούγεννα σκεφτήκαμε πως είναι ο καταλληλότερος καιρός για ένα δώρο.

Και σας έχουμε ένα. Χωρίς να σας πούμε κάποιο αντίο όταν θα ερχόταν η ώρα, με χαρά σας ανακοινώνουμε το επόμενο project μας, που θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του RE: Digitize. Δεν είναι κανένα άλλο εκτός από τον άξιο διάδοχό του για το 3DS, Digimon World  RE: Digitize Decode.

Αυτό το project ήταν στο μυαλό μας από τότε που ανακοινώθηκε, και είμαι περήφανος να σας πω πως πλέον έχουμε τα μέσα για να σας φέρουμε την μετάφραση γι'  αυτό το υπέροχο παιχνίδι.

Παρακαλώ πάρτε μια γεύση με το παρακάτω video:


Προφανώς, τώρα αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως ένα προσχέδιο, με πράματα που υπόκεινται να αλλάξουν αλλά ελπίζω πως αυτή είναι μια επαρκής απόδειξη πως η μετάφραση παιχνιδιών για το 3DS είναι εφικτή. Επίσης ελπίζω πως το video είναι μια επαρκής αλήθεια πως αυτό που λέμε είναι όντως αλήθεια και όχι ψέμα. Παρακαλώ, πάρτε ακόμη και ως απόδειξη του ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του World RE: Digitize.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που αξίζουν να σημειωθούν για το συγκεκριμένο video. Αρχικά, μπορέσαμε επιτυχημένα να προσθέσουμε επεξεργασμένες εικόνες όπως μπορείτε να δείτε στο battle menu ή σε τίποτα παραπλήσιο. Αλλά παρ' όλα αυτά και πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως, μπορέσαμε να προσθέσουμε τα ήδη μεταφρασμένα κείμενα από το RE: Digitize στο Decode (μόνο αυτά που είναι 100% ίδια με τα αρχικά), που σημαίνει πως ένα ουσιώδης κομμάτι της δουλειάς είναι κιόλας έτοιμο. Ωστόσο, παρακαλώ καταλάβετε πως το Decode είναι τεράστιο και δεν έχει μια απλή πόρτα. Το Decode, είναι τουλάχιστον το διπλάσιο του παιχνιδιού του PSP και λόγω αυτού θα πάρει κάμποσο καιρό για την ολοκλήρωση της μετάφρασης του.

Απολαύστε και να έχετε χαρούμενα Χριστούγεννα όλοι σας!~
Ο Romsstar μας είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου