Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Jump Festa 2015 + Το Digimon Re: Digitize Encode Vol.2 Θα Κυκλοφορήσει Τον Φεβρουάριο

Το Jump Festa έγινε και σας έχω εικόνες. Δυστυχώς δεν παρουσίασαν τίποτα καινούριο παρά μόνο τις φιγούρες της σειράς G.E.M., κάτι αυτοκόλλητα, μπρελόκ, κάποια στοιχεία για το επερχόμενο game Digimon Cyber Sleuth και το trailer που έχουμε ήδη για την επερχόμενη σεζόν.

Digimon Adventure tri.
(Agumon: Αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί;...)

Ίδιο trailer...
Αφίσα με τους Χαρακτήρες
Digimon Adventure Memorial Swing 1 box: Keychain Capsule Toys
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Μάρτιος 2015
Τιμή: 2 ευρώ (300 Yen)

Digimon Story: Cyber Sleuth
Digi-εργαστήριο
Πραγματικός Κόσμος
Digi-φάρμα
Active Turn Mode
Combo attack
Περισσότερα από 230 Digimon διαθέσιμα
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Μαρτίου 2015

Και κάτι ακόμη.
Το δεύτερο τεύχος του Digimon Re: Digitize Encode θα κυκλοφορήσει επιτέλους στις 4 Φεβρουαρίου του 2015. Η τιμή του θα είναι κοντά στα 3 ευρώ (432 Yen) και μπορείτε να το παραγγείλετε από το shueisha και το amazon. Προς στιγμήν δεν έχουμε κάποια εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου