Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

[Jump Festa] Το Demo του Digimon Cyber Sleuth + Νέο Trailer

Και στο καπάκι, κάποια λίγα νέα για την επερχόμενη παιχνιδάρα για το PSV, Digimon Cyber Sleuth. Το official site του παιχνιδιού, αποκάλυψε πως το demo θα είναι playable ενώ ταυτόχρονα θα αποκαλυφθεί και ένα νέο trailer στο Jump Festa 2015. Ο κόσμος που θα παρευρεθεί εκεί θα αποκτήσει μία αφίσα όπως και αυτοκόλλητα του Agumon και του Gabumon.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου