Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

[Παιχνίδια-PSP] Digimon World Re:Digitize - Αναφορά Προόδου 17.12.2014

Διαβάστε τι μας λένε οι υπεύθυνοι της μετάφρασης του Digimon World RE: Digitize.

~Καλησπέρα σε όλους,

Αφού ελπίζαμε επί βδομάδες, προσπαθώντας να δουλέψουμε όσο το δυνατόν σκληρότερα μας επιτρέπουν οι ζωές μας, δεν υπάρχει σωτηρία τελικά:

Πιθανότατα δεν θα έχουμε την κυκλοφορία του patch μέσα στο 2014.

Ας δούμε λίγο που βρισκόμαστε:

Ενώ σχεδόν όλα τα NPCs (non playable characters) έχουν γίνει, όπως και τα Emails, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να γίνει σχετικά με το ότι υπάρχει ακόμη και το Colosseum όπως και κάποιες άλλες περιοχές που χρειάζονται ένα τσεκάρισμα.
Τώρα, λόγω κάποιον ατυχών γεγονότων, τα μέλη της ομάδας μας αναγκάζονται να είναι κατειλημμένα, το οποίο οδηγεί σε καθυστερήσεις.
Αυτό φυσικά εμπεριέχει και εμένα. Φοβάμαι πως η εκπαίδευσή μου προς το παρών με απασχολεί πολύ περισσότερο απ' ότι είχα προβλέψει.
Και ενώ τα μέλη μας είναι λιγότερα απ' ότι ελπίζαμε αυτό μας φέρνει σε αναβολή της κυκλοφορίας του patch.

Ίσως, να συμβεί κάποιο θαύμα και τα καταφέρουμε εν τέλη.

Αλλά παιδιά, δεν θέλω να σας απογοητεύσω με τις ελπίδες που έχετε. Απλά για να είμαστε ξεκάθαροι:

Μιλάμε μόνο για κάποιες εβδομάδες καθυστέρησης.

Συγνώμη σε όσους ήλπιζαν πως θα το έπαιζαν μέσα στα Χριστούγεννα.
Όσο για το μέλλον, ίσως να έχουμε έναν άσσο στο μανίκι μας που μπορεί να σας ενθουσιάσει!

~Ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξή σας!
Αυτά μας τα είπε ο Romsstar και εγώ απλά έκανα την ακριβή μετάφραση και τα έγραψα σε πρώτο πρόσωπο. Μην με συγχέεται με κάποιο άτομο της ομάδας αυτών των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου