Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

[Παιχνίδια-PSP] Digimon World Re:Digitize - Αναφορά Προόδου 27.11.2014

Λίγο καθυστερημένα αλλά... (ναι-ναι, σας τα 'χω πρήξει με τις καθυστερήσεις μου).

Τα παιδιά από την ομάδα της μετάφρασης του Digimon World RE: Digitize μας λεν πως στις τελευταίες αναφορές προόδων μας μιλούσαν κυρίως για αυτά τα αρχεία .pack. Υπάρχουν 294 από αυτά συνολικά και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. 87 από αυτά αφορούν είτε την ιστορία ή απλά έχουν κείμενα που λένε τα NPC που υπάρχουν στο νησί File, ενώ τα περισσότερα από αυτά που έχουν κείμενα από cut scenes έχουν ακόμη και κείμενα από NPC. Τα υπόλοιπα 207 χρησιμοποιούνται μόνο στο Colosseum και είναι πολύ μικρά. Αυτό είναι προτιμότερο από το να υπάρχουν λίγα αρχεία με τεράστια περιεχόμενα. Έχοντας στο νου μας όλα αυτά, καταλήγουμε στο ότι:
Από τα 87 αρχεία pack. που αφορούν την ιστορία έχουν γίνει τα 46, που μας φέρνει στο ~53%.
Το Colosseum δεν τους βιάζει αυτή τη στιγμή. Παρ όλα αυτά έχουν γίνει και 7 από αυτά τα αρχεία που μας φέρνει στο ~3%. Όμως πιστεύουν πως μπορούν να ξεμπερδέψουν με αυτά σε μια βδομάδα περίπου, αρκεί να γίνουν τα υπόλοιπα.
Υπάρχουν ακόμη και κάποια άλλα πραγματάκια για να γίνουν, όπως τα email και οι νέες ιστορίες που λαμβάνεις καθώς παίζεις, αλλά θα ολοκληρωθούν μόλις τελειώσουν και πάλι με τα υπόλοιπα. Δεν έχουν ένα ακριβή αριθμό σε αυτά, αλλά ο Romsstar λέει πως δεν θα διαρκέσουν πολύ. Χρειάζονται ακόμη περίπου μια βδομάδα για να ελέγξουν το παιχνίδι για bugs και διάφορα άλλα πριν κυκλοφορήσουν το patch. Εάν τα πράματα πάνε καλά θα είναι πιθανόν να το κυκλοφορήσουν κοντά στα Χριστούγεννα, αλλά όπως μας είπαν στο τελευταίο update τους μπορεί να κυκλοφορήσει και μέσα στον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου