Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

[Amazon] Προ Παραγγελία Του Metal Garurumon + Συλλογή Με Κονκάρδες Από Digimon Adventure + [Manga] Εξώφυλλο Του Digimon World Re:Digitize Encode Vol 2

Και αν θυμάστε καλά, στην Αμερική οι φίλοι digifans θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν την αρχική έκδοση της φιγούρας του Metal Garurumon σύμφωνα με το twitter του TamashiiNations, από τις 21 Ιανουαρίου, ενώ οι προ παραγγελίες λειτουργούν μόνο μέσω του Amazon.


Και από τις φιγούρες, πάμε στις κονκάρδες.
Η τιμή τους είναι στα 25 ευρώ περίπου (3456 Yen) και θα κυκλοφορήσουν αργότερα στον Φεβρουάριο.
Κατά την διάρκεια του event Sweet Time Party by Hobby Stock στην Shibuya από τις 13 έως τις 19 Φεβρουαρίου, το Digimon Adventure Strap Vol.3 θα εμφανιστεί και μια νέα συλλογή με κονκάρδες από Digimon Adventure θα είναι διαθέσιμα για πώληση.


Και τέλος, το εξώφυλλο από το δεύτερο τεύχος του manga RE: Digitize Encode αποκαλύπτεται, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου. Το τεύχος μπορεί να αγοραστεί μόνο μέσω του CDjapan.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου